Csak napi pár perc, és sokkal könnyebb lesz a nagytakarítás!
Hogyan álljunk neki a frizsider belsejét kitisztítani? Néhány hasznos tipp.
Varázsold a nyugalom oázisává az erkélyed!
Nem mindegy ám, hogy mi milyen sorrendben kerül bele. Nagyon nem!
Mert nem csak arra szolgál, hogy felakaszd az edényt.
A fekete műanyag tálcák hiába kerülnek a szelektív hulladékgyűjtőbe, jelentős részüket nem lehet újrahasznosítani.
Mikor érdemes belevágni? Mi kell hozzá? És mire érdemes figyelni közben? Kisokosunk következik.
Válasz egy gyakran felmerülő kérdésre.
Nyugi, ha észnél vagy, mindketten jól jöhettek ki belőle. Mutatjuk, hogyan helyezheted biztonságba.
Tippek a vasaló teljes körű kipucolásához.
Melyiken van vegyszer? Miért rosszabb, ami nagyobb? És mitől lesz bio egy citrom?
Észrevetted már a gombok alsó részén lévő vízszintes vonalkákat? Most megtudhatod, mi célt szolgálnak.
Te lehet, hogy gyorsabb vagy, de mi lesz a veled együtt utazókkal?
A papírkészítés fortélyai – a klasszikus és a modern ipari módszer.
Volt, ahol beigazolódott a papírforma, de azért egy olcsó, saját márkás termék is felfért a dobogóra.
Mitől függ tulajdonképpen a tejek szavatossága?
A palánták élete nem csak játék és mese!
Mutatunk pár hasznos trükköt, amivel távol tarthatod magad a penésztől és a szennyeződésektől.
Egy kísérleti algoritmus sikeresen felismeri, ha hazudik a csetpartnerünk.
Mutatjuk mit csinál a só a mosogatógépben.
Legalábbis, ha félvállról veszed a tisztítását. Mutatjuk, hogy számolj le az ételmérgezés ígéretét hordozó bacikkal.
Elmondjuk, mire vigyázz viharok esetén.
Semmi szükséged rá, mégis megveszed. Minek?
Lerágott csontért, használt vécéért és halott virágért is követlenek pénzt a vásárlók.
Pánikra semmi ok! Bármennyire is ijesztőnek tűnik, az a kis lyuk fontos funkciót tölt be.
Van élet a mélyhűtőn túl is, ha rágó ragadt a ruhádba!
Az egyik termék majd háromszor annyiba kerül, mint a másik. Kitalálod, melyik nyert?
Most megtudhatod, mi is az üveg, és hogyan készül.
Mutatjuk, mire figyelj, ha online vásárolnál.
Mutatjuk, hogyan tudod kivédeni őket.
Egy hajszál miatt is jogosan lehet reklamálni? És ha nem sült át a hús?
Mutatunk egy titkos összetevőt, ami csodákra képes a vajjal. Nemcsak kenhetőbb, de finomabb is lesz tőle.
A szépség ebben az esetben sem minden.
Bónusz: Jude Law megoldása a hosszú repülőutakra.
Megéri százezreket áldozni rá? És ha már ennyit költünk, cserébe legalább rugalmas és tartós lesz?
Pedig jó lenne látni, mikor fut ki a tej, vagy robban a virsli.
Van esélyük az olcsó, saját márkás termékeknek a közismert csipszmárkák ellenében? Tesztünkből kiderül!
Többé nem kell zsíros kézzel létezned.
Kint maradhat a ketchup az asztalon? A majonézt feltétlenül a hűtőben kell tartani? És mi legyen a megkezdett flakonok sorsa?
Magas hőfokon sütögetsz a vagyonokért vásárolt extra szűz olívaolajjal? Ilyen erővel akár ki is önthetnéd!
A kevesebb néha több, és nem feltéltlenül az ár vagy a felszereltség a döntő szempont.
De legalább a 7 alaphibát ne kövesd el! A hajad meghálája.
Nem csak designelem. Funkciója van!
Mindig is tudni akartad, de eddig nem merted megkérdezni? Mi megkérdeztük helyetted, sőt le is fotóztuk!
Drágállod egy termék árát? Alkudj az eladóval!
A saját márkás és olcsó elemek legalább annyira jók.
A hűtőgépet érintő három leggyakoribb probléma megoldásához nem feltétlenül kell szerelőt hívnod.
A súrolószereket és a dörzsszivacsot el is felejtheted. Mutatjuk, mit használj helyettük.
Fóliában tartod? Hidegen fogyasztod? És még a kérgét is kidobod? Nem tudod, mit hagysz ki!
Anyagilag mindenképp, de vajon a kényelem és az egészség szempontjából is?
Hogyan ismerjük fel a vízben elszaporodó moszatokat, és miként szabaduljunk meg tőlük.
Tudtad, hogy van olyan édesítőszer, ami sütéskor elbomlik? És az megvan, hogy melyik puffasztó hatású?
Kolbász, ami egyben snack is? Ez mégis, hogy jön össze? Megpróbáltuk kideríteni!
Nem azért, hogy ne száradjon be a tinta.
Igen, simán lehet benne. Főleg a paprikában.
Ahelyett, hogy egyszerűen csak kidobnád, legyél egy kicsit kreatív!
A mélyhűtő nem csak a hússzeletelést könnyítheti meg.
Nem akarsz a szeleteléssel vesződni, hogy aztán egyenként kelljen kisütnöd a húsokat? Van más megoldás is!
Moss, száríts, hajtogass, mint egy profi!
84 ásványi anyagot tartalmaz és antibakteriális hatású, akkor csak jó lehet. Vagy mégsem?