![Az elfogadhatatlan munkakörülmények miatt szerveznek sztrájkot, az ország számos területén várható munkabeszüntetés.](https://kep.index.hu/1/0/5738/57387/573873/57387329_4244603_018e8eea40e90d94f19492ed33fbef18_wm.jpg)
Bizonyos húskészítési módok esetében rákkeltő anyagok szabadulhatnak fel. Cikkünkből megtudhatod, melyek ezek.
Spárgavásárlás előtt ezeket mindenképp tudnod kell!
Ennek a növénynek gyakran csak a leveleit fogyasztják, miközben a szára is ugyanolyan értékes.
A mikró főzésre is alkalmas lehet – de egyes ételeket veszélyforrássá teszi.
Anno úgy tervezték meg ezeket a konyhákat, hogy a gasztronómia helyett más szempontok voltak a fontosak.
A tévés főzőműsoroknak nemcsak abban van jelentős szerepük, hogy mit eszünk, hanem a viselkedésünket is formálják.
Te hogy szoktad kideríteni, megromlott-e az étel? Megszagolod? Lehet, hogy ez sem véd meg a fertőzésektől.
Te szereted az ízét, vagy a világból is ki lehet vele kergetni?
Ismered ezeket az ételkészítési módszereket? Ha a főzés a kisujjadban, töltsd ki a tesztet!
Amilyen egyszerűnek tűnik, a tésztafőzést olyan könnyű elrontani: az egyik legsarkalatosabb pont a főzési idő.
Van néhány olyan konyhai mítosz, melyekhez akkor is ragaszkodunk, ha inkább hátráltatja, mint segíti a sütést és a főzést. Ezekről érdemes lemondani.
A kukorica főzése nem egészen addig tart, mint azt eddig hihetted!
Hiába a tiltás, a szakértő szerint végül a lakosság fizeti meg az utalás és a készpénzes műveletek utáni banki illetékek emelését.
Nem kecsegtet túl sok jóval az időjárás: a forróság mellett még ezzel is számolnunk kell.