Blansírozás, szuvidálás, konfitálás: mit csinál, aki így főz?

GettyImages-1253764739

Ha igazi konyhatündér vagy, akkor sem biztos, hogy nap mint nap használod ezeket a főzési módszereket – de attól még nem árt, ha ismered őket.

Itt már nem csak egyszerű rántásról vagy habarásról van szó: a haladóknak szóló kvízben egészen speciális ételkészítési módszereket kell megmagyaráznod. A fakanalat most leteheted, inkább törd a fejed!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Értékelés: 

0–4 pont: Igazából csak enni szeretsz, a főzés nem annyira érdekel, igaz?

5–7 pont: Vagy nagyon jól tippelsz, vagy már van egyfajta gasztronómiai érdeklődésed. Bármelyikről is legyen szó, még bővítsd ismereteidet!

8–10 pont: Igazi konyhatündér és gasztromán vagy, gratulálunk!

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek