Kitalálod, melyik népszerű ételt főzzük meg ezekből az összetevőkből?

GettyImages-185278493

Van ötleted, mi lenne a család vacsorája, ha nem lenne otthon egyéb hozzávaló, csak tojás, liszt, só és víz? Te mi mindent tudnál ezekből az alapanyagokból kifőzni? Kvízünkkel most próbára teheted főzőtudásodat. Mi adjuk a hozzávalókat, te pedig találd ki, milyen étel készülne a felsorolt alapanyagokból!

Ez után a sütés-főzés után biztos, hogy nem kell mosogatnod, sőt, a bevásárlást is elintézzük helyetted. Neked nincs más dolgod, mint kitalálni, hogy a felsorolt alapanyagokból vajon milyen finomság készülhetne.

Találd ki a felsorolt hozzávalók alapján, hogy mit főzünk!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–3 pont: Most is bebizonyosodott, hogy nem vagy egy konyhatündér! Sebaj, nem kell mindenkinek mindenhez értenie.

4–7 pont: Jobban jársz, ha valaki megfőzi vagy megsüti helyetted a meleg vacsorát, de már az is dicséretes, hogy nagyjából tudod, mi mindenre lenne szükséged ahhoz, ha főzésre adnád a fejed.

8–10 pont: Gratulálunk! Te nagybevásárlás nélkül, az otthon éppen fellelhető alapanyagokból is bármikor fejedelmi fogást készítenél.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra