Mennyire vagy tisztában a sütés-főzés fogalmaival? Azért a 4 pontot el kéne érni!

GettyImages-200136981-009

Jól főzöl, de ez sokkal inkább annak köszönhető, hogy ráérzel a sütés, főzés mikéntjére, mintsem tudatosan cselekednél? Nem baj, ha nem vagy tanult szakácsmester, a lényeg, hogy elég jó vagy a konyhában. Kvízünkkel azonban elmélyítheted a konyhai ismereteidet.

Ha nem csak enni szeretsz, hanem főzni is, akkor jó, ha tisztában vagy néhány konyhai szakkifejezéssel, hogy véletlenül se jöjj zavarba, ha egy receptben azt kérik tőled, hogy vágd Julienne-re a sárgarépát, a brokkolit pedig főzd ressre.

Mélyítsd el a konyhai ismereteidet, vagy derítsd ki, mennyire vagy jó a konyhában!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

A megfejtésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0–3 pont: Most is bebizonyosodott, hogy nem vagy egy konyhatündér! Sebaj, nem kell mindenkinek mindenhez értenie.

4–7 pont: Ügyesen tevékenykedsz a konyhában, de ezt leginkább ösztönösen teszed. Sokkal inkább érzed, mint tudod, hogy mitől lesz igazán finom az étel.

8–10 pont: Gratulálunk! Te nemcsak ráérzel arra, hogy mitől lesz kiváló az étel, hanem tudod is, mit kell annak érdekében tenned, hogy a vacsora végén mindenki megnyalja mind a tíz ujját.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra