Ha szeretnéd elkerülni az ételmérgezéseket és az élelmiszerek okozta fertőzéseket, ezekre a konyhai veszélyforrásokra ügyelj.
A szigorú uniós előírások miatt inthetünk búcsút a sokak által kedvelt nemzeti ételnek.
Saját magunk is könnyen gondoskodhatunk az egészségünkhöz fontos napi D-vitamin-mennyiségről.
A szakértők szerint a szegénység az oka.
Az élőlény lassan, de biztosan teljesen felemészti a házak egyik legfontosabb építőelemét, anélkül hogy az ember észrevenné.
Gyulladáscsökkentő és a rákos sejtek szaporodását lassító hatását is bizonyították. Ráadásul akár ingyen is szedheted, ha hozzáértő vagy.
Egyre több helyen találkozni olyan receptekkel, amelyekben alapanyagként szerepel egy, a sör és a kenyér előállításához használt összetevő.
A kutatások szerint igazi egészségbomba, ami a magas koleszterinszint és a rák ellen is véd, és ellát vitaminokkal.
Van néhány olyan konyhai mítosz, melyekhez akkor is ragaszkodunk, ha inkább hátráltatja, mint segíti a sütést és a főzést. Ezekről érdemes lemondani.
Egy kirándulás során feltárulnak előttünk az erdő kincsei, de ezeket csak módjával gyűjthetjük be. Ezek a szabályok!
Kutatások szerint a gomba olyan kedvezően hat az agy egészségére, hogy képes lehet megállítani a kognitív hanyatlást is.
Nyáron több bőrbetegség leselkedik rád, mint az év más szakaszaiban: így védekezhetsz ellenük!
Ezt a gombát tartják a világ egyik legerősebb antioxidáns-forrásának.
Komoly hiánybetegségek vezethetnek a demenciához. Ha megfelelő mennyiségű D-vitamint eszel, megelőzheted a szellemi leépülést időskorodban is.