A barna kenyérre olvasztott sajt, a sült, ropogós vöröshagymakockák, és a zöldségcsipsz is szuper a tetején.
Amilyen fura a pizzán, legalább annyira finom a frissen sült, sós, fűszeres húsokkal az ananász.
Egyszerű párolt rizzsel is tök jó, de ha nagyon ázsiaira vennéd a figurát, akkor gyömbéres, szójaszószos üvegtésztával tálald.
Pontosabban az amerikaiak kínai rizses húsa.
Így már nem is lesz olyan unalmas a csirke és a rizs.
A csirke és rizs páros lehet nagyon unalmas, de akár izgalmas fogás is – utóbbira bizonyíték ez a sűrű, fehérboros mártás. Ha sütsz mellé egy kis vargányás kelkáposztát, akkor a zöldséget is kipipálhatod.
Ezzel az izgalmas fűszerezéssel a sokszor már unalmas csirkeszárnyaknak adhatsz új értelmet. Azt is megmutatjuk, hogyan lesz a szaftból salátaöntet.
Te csak beledobálod, amit kell, a többit a tazsin megoldja helyetted.
Akár háromperces konyhai rutinnal is nagyon könnyű készíteni.
Te tudod, mi a különbség a paprikás és a pörkölt között? És számít ez egyáltalán?
Mennyire hihetünk a minőségmegőrzési időnek? És mit tegyünk, ha savanyú szagú a hús, vagy nyálkás a felülete?
A közismert nézettel ellentétben nem (csupán) a reggelt köszöntik hangorkánjukkal a kakasok.