![A zöld olíva is jól illik hozzá.](https://kep.index.hu/1/0/3976/39764/397641/39764143_3034001_a3bdec5e3e80612814f710aadf6f772f_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 50 deka csirkecombfilé
- ízlés szerint só, bors, fokhagymapor
- 1 darab narancs leve és héja
- 1 kisebb doboz mascarpone
- 1 nagy ek. vaj
- 2 ek. olaj
- 2 ek. narancsszörp
- 1 tk. narancslekvár
- ízlés szerint só és kurkuma a krémhez
Elkészítés:
Az alaposan befűszerezett húsokat kis lángon süsd készre a forró zsiradékokban, majd az utolsó percekben a narancsszörpöt is add hozzá. Ha ezzel megvagy, a többi hozzávalóból egyszerűen keverd össze és ezzel a mascarponés krémmel a tetején tálald a frissen sült húsokat. A zöld olíva is remekül illik mellé.
![Meddig jó a csirkehús? És miből látszik, ha már nem?](https://kep.index.hu/1/0/2711/27113/271136/27113691_2079337_358fbdb944b73537d73c9e72d1f46c47_wm.jpg)
Mennyire hihetünk a minőségmegőrzési időnek? És mit tegyünk, ha savanyú szagú a hús, vagy nyálkás a felülete?
Tovább olvasom