
Ha nagyobb mennyiségű húst vásárolunk, annak biztonságos tárolására a legalkalmasabb a fagyasztónk. De meddig áll el a fagyasztott hús?
A laborban előállított műhús már nem a távoli jövő zenéje.
Ha megtudod, miből készül a löncshús, lehet, hogy többé nem lesz gusztusod hozzá.
Hogy itthon mi lesz a rántott hús sorsa? Nagy kérdés. Te mikor csináltál utoljára?
Mindenki ismeri a legendát, miszerint nomád őseink a lovak nyerge alatt puhították a nyers húst – de vajon tényleg így történt?
Minél tovább tart a meleg, annál gyorsabban romlik minden. Az élen a húsfélékkel, amelyek nagyon hamar szagosak és ehetetlenek lesznek. Hacsak…
A grillezés alapos előkészületet igényel. Nem mindegy, hogy milyen húst sütünk, hogyan fűszerezzük, és az sem, min sütjük meg. Íme néhány praktika.
Már az inkák is imádták fehérjében gazdag húsa miatt, Peruban nemzeti eledel: te kóstóltál már tengerimalacot?