Kuláré, pacal és társai – tudod, mit eszel?

GettyImages-1829695128

Ha gyakran fordulsz meg a konyhában, no és nem csak addig, amíg kinyitod a hűtőt, akkor bizonyára van némi fogalmad arról, hogy milyen alapanyagokat milyen ételekhez használhatsz fel. De azzal is tisztában vagy, hogy az állati eredetű hozzávalóknak mely részét dobjuk a fazékba? Kvízünkben éppen erre vagyunk kíváncsiak.

Sokan viszolyognak a belsőségektől és minden, nem színhúsból készült ételtől, de vannak, akik kifejezetten szeretik, sőt szívesen el is készítik ezeket. Ha az utóbbi tábort erősíted, nem okoz majd gondot a következő tíz kérdés megválaszolása. Kezdhetjük?

Minden kérdés megválaszolására 40 másodperc áll rendelkezésedre. Jelöld meg a helyes választ, vagy várd ki az idő végét, vagy kattints a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbáld meg újra.

Indulhat a kvíz!

Az értékelésért görgess lejjebb!

Értékelés:

0-4 pont: Te vagy látni sem bírod ezeket az ételeket, vagy sosem foglalkoztál azzal, hogy mi kerül a tányérodra. 

5-7 pont: Lehet, hogy nem tudsz mindent a konyhában, de azért nem is olyan rossz ez az eredmény!

8-10 pont: Le a kalappal! Te vagy séf vagy, vagy csak egyszerűen minden konyhai fortélyra kíváncsi és nyitott, igazi gurmé. 

És a nemzeti ételekkel kapcsolatban mennyire van képben? Alábbi kvízünkből ez is kiderülhet!

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek