![Édesburgonyával a legfinomabb.](https://kep.index.hu/1/0/3963/39639/396390/39639011_8607386fe543ddda22beda39d2ee8bae_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 45 deka csirkecombfilé összevágva
- 7 deka fekete olíva
- 2 nagyobb darab főtt (édes)burgonya felkockázva
- 7 deka zöld olíva
- 1 nagyobb fej lila hagyma összevágva
- 1 ek. vaj
- 2 ek. olaj
- ízlés szerint a tetejére mentalevelek, fetamorzsák és citromhéj
- ízlés szerint só, bors, rozmaring, oregánó
- 1 deci fehérbor
Elkészítés:
Pirítsd meg a forró zsiradékok keverékében a húst és a hagymát, majd öntsd rá a bort, és ha elfőtt, a többi alapanyagot is keverd bele. Adj neki 10 percet, majd fetával, mentalevelekkel és citromhéjjal a tetején tálald.
![15 szuper csirkés recept](http://kep.index.hu/1/0/1260/12607/126073/12607363_1548be67f79e8c59fabaf4ec6f923749_wm.jpg)
Rántott hús másként, klasszikus magyaros fogások, sőt olyan ételek is, amikről talán nem is gondoltad, hogy paleo diétába is illeszthetők.
Tovább olvasom