![Avokádós dippel vagy ananászos rizzsel is finom.](https://kep.index.hu/1/0/3883/38834/388341/38834155_06fb2ae3439898c21a99773b17a37264_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 40 deka csirkecombfilé felkockázva (vagy más csirkehús)
- ízlés szerint só, bors, csili, barna cukor
- 10 deka kókuszreszelék
- 1 deci joghurt
- 1.5 deci zsíros kókusztej
- 3 ek. kókuszszirup
- 1 darab lime leve és héja
Elkészítés:
A kókuszreszeléket pirítsd meg egy kicsit egy kevés csilivel, majd a lime-héj felét és egy kevés barna cukrot is keverj bele és tedd félre. A többi hozzávalót add a húshoz, és pihentesd benne egy órán át, majd forró olajban süsd készre a húsokat. Ha megsült, forgasd a kókuszreszelékbe, és már tálalhatod is.
![Gombóc Artúr like a pro: 5 tipp, hogy úgy edd a csokit, ahogy a profik](https://kep.index.hu/1/0/3836/38366/383661/38366149_2927133_a9b818bd7e6b274a47f61aee07e0ae38_wm.jpg)
Nem mintha ne lehetne nekiesni a csokinak, de még annál is jobb képben lenni azzal, mit érdemes figyelni kóstolása közben.
Tovább olvasom