Egy betegség ellen védekeznének a gyümölcs génmódosításával.
A klímaváltozás csak az egyik ok, ami miatt a népszerű gyümölcs ára az egekbe szökhet.
Például ha valaki allergiás az érlelt sajtokra, akkor érdekes módon ezt a kedvelt gyümölcsöt sem tolerálja majd a szervezete.
Az élelmiszer-biztonsági szakemberek szerint nem mindegy, hogyan fogyasztod a vastag héjú gyümölcsöket.
Az egész őszi-téli szezonban alapvető gyümölcsként esszük, pedig nagy az esélye, hogy egy betegség kiirtja a Föld színéről.
Sokunk kedvenc gyümölcse nem csupán napinditónak kiváló, este is érdemes belőle enni, mert a benne lévő triptofán javíthat az alvás minőségén.
Egy ízletes gyümölcs- és zöldségturmix nagyszerű módja lehet annak, hogy hozzájuss a létfontosságú vitaminokhoz. De nem mindegy, mit mivel keversz.
Vannak ételek, melyeket ha mértékkel és megfelelő módon fogyasztunk, nem fognak székrekedést okozni.
Te is megpucoltad eddig a banánt? Ne tedd, hiszen a héja rengeteg fontos vitamint tartalmaz.
A banán esetében nem túlzás azt állítani, hogy a héjában (is) van a vitamin.
Egy nemrég közzétett kutatás szerint a helyes táplálkozás, a jól megválasztott ételek nagy szerepet játszanak a boldogságérzés kialakulásában.