
Ha ittál már tejet a csokis kekszhez, vagy bele is mártogattad, akkor tudnod kell, hogy mennyivel finomabb így. De az megvan, hogy miért?
Nem érted, honnan ered a különbség? Máris elmagyarázzuk.
Ha olyan desszertet szeretnél, ami mindenkinek ismerős, mégis nagyon izgalmas és különleges, ezt a remek, kekszes, krémes és nagyon gyümölcsös verziót érdemes kipróbálnod.
Több trükk is akad, amiket mostantól te is bevethetsz a legtökéletesebb íz és állag elérése érdekében.
Akár egy hétköznap este is összedobható ez a gyors desszert, és mi úgy vagyunk vele: egy héten egy-két család még bőven belefér. Ha pedig három lesz belőle, akkor kompenzáljuk egy vegán nappal, rengeteg salátával és gyümölccsel, így már semmi nem állhat a mogyoróvajas finomság elkészítésének útjába.
Nem kompromisszumos ez a desszert, amiben a liszt egy részét akár csokis fehérjeporral is helyettesítheted.
Egy pofonegyszerű édesség, amivel nem ártasz a szervezetednek sem. Készítheted mézzel, édesítővel, cukorral vagy agavéval, amiben éppen hiszel. Délutáni tea és kávé mellé, de kirándulásra is remek.
Egy gyors pohárkrém, ha te is imádod a túrót és a pikpakk elkészíthető, gyors desszerteket. Pro változatban egy sűrű, vaníliás főzött krémet keverj el olvasztott étcsokival, és annak a tetejére kanalazd a desszertpoharakban.
Reggelire, vendégvárónak és bármilyen alkalomra, amikor jól jön egy különleges snack – ez a fogás egyszerűen tökéletes.