![Így tökéletes vendégváró.](https://kep.index.hu/1/0/3884/38847/388470/38847005_2963173_df14cb3af1a0eb242b4c4f0879fc59c3_wm.jpg)
Hozzávalók
- 12.5 deka vaj felolvasztva
- 1 hagyományos bögre liszt
- 6 deka kecskesajt apróra összemorzsolva
- 1 csapott tk. só
- 2 csapott tk. barna cukor
- 0.5 mk. sütőpor (elhagyható)
Elkészítés:
Keverd a vajhoz az ízesítőket és a sajtot, és ha alaposan eldolgoztad, mehet hozzá a (sütőporral elkevert) liszt is és annyi víz, amitől már éppen kezelhető tésztát kapsz (ha szükséges). Szaggasd ki és tedd a mélyhűtőbe 20 percre, és onnan kerüljön hidegen a forró sütőbe, mérettől fügően legalább 7 percre. Tálald natúr sajtkrémmel és áfonyalekvárral, ezekkel a legfinomabb.
![Gombóc Artúr like a pro: 5 tipp, hogy úgy edd a csokit, ahogy a profik](https://kep.index.hu/1/0/3836/38366/383661/38366149_2927133_a9b818bd7e6b274a47f61aee07e0ae38_wm.jpg)
Nem mintha ne lehetne nekiesni a csokinak, de még annál is jobb képben lenni azzal, mit érdemes figyelni kóstolása közben.
Tovább olvasom