Az egészséges táplálkozás egyik alappillére, hogy elhagyd az egyszerű szénhidrátokat tartalmazó köreteket.
Infografikán mutatjuk az egyes élelmiszerek purintartalmát, amit a köszvénnyel élőknek mindenképpen tudniuk kell.
Csalán-, citromfű-, kamilla- és egyéb gyógyteák: tudod pontosan, hogy melyik mire hat?
Infografikán mutatjuk az egyes zöldségek és száraz hüvelyesek szénhidráttartalmát.
A gyümölcs szuperegészséges, ez nem kérdés. De a nagy mennyiségű fruktóz a fogyókúrákba bizony nem illeszthető bele. Ingofrafikán mutatjuk, mennyi szénhidrát van az egyes gyümölcsökben.
A szénhidrátok az elsődleges energiaforrásaink.
Infografikán mutatjuk a leggyakrabban használt fűszernövényeink gyógyító hatásait.
Infografikán mutatjuk, mennyi E-vitamin található az egyes élelmiszerekben.
Te is szereted az édesburit? És te is azt hiszed, hogy jóval egészségesebb, mint a sima krumpli? Összehasonlító infografikánkból kiderül.
A rostokban gazdag táplálkozás annyira sok, egészségre gyakorolt jótékony hatással bír, hogy mindenkinek érdemes megfontolnia a rostbevitel növelését.
Fruktóz nem csak a gyümölcsökben van: mutatjuk, mi tartalmaz még.
Inni, inni, inni – ebben a nagy melegben nem hangsúlyozhatjuk eleget. Szerencsére a zöldségekben is sok folyadék van: infografikán mutatjuk, mennyi.
Infografikán mutatjuk, melyik B-vitaminból mennyire van szükség egy nap, és mely élelmiszerekben találhatók.
Infografikán mutatjuk azokat az élelmiszereket, amelyekből a legkönnyebben pótolhatod a krómot.
A minőségi alapanyagokból megfelelően összeállított vegán táplálkozás teljes értékű étrendnek minősülhet. Infografikán mutatjuk a fő tudnivalókat.
Infografikán mutatjuk a legjobb káliumforrásainkat.
A retinolról már te is hallottál, hiszen a legjobb arckrémek mind tartalmazzák. Azt tudtad, hogy tulajdonképpen az A-vitaminról van szó?
A hisztaminérzékenység fő kezelési módja a megfelelő étrend. Infografikán mutatjuk, melyek azok az élelmiszerek, amelyeket jobb, ha elkerülsz.
A folsav mindenki számára nélkülözhetetlen vitamin, amely számos táplálékunkban megtalálható.
Ahhoz, hogy csökkenteni tudjuk a sófogyasztásunkat, fontos tudni, hogy melyek azok az élelmiszerek, amik már eleve sok nátriumot tartalmaznak.
Mutatjuk, hogy mi is az a glikémiás index, és az egyes élelmiszereknél ez az érték hogyan alakul.
Ez az apró magocska igazi csodaszer: mutatjuk, mire kell figyelni, ha beillesztenéd a lenmagot az étrendedbe.
A kalcium nem csak a csontoknak fontos, és azt sem árt tudni, hogy a kalcium hogyan tud a legjobban hasznosulni.
Infografikán mutatjuk, hogy melyek a legjobb fehérjeforrásaink attól függően, hogy milyen étrendet követsz.
A vegetáriánus, sőt a vegán táplálkozással is hozzájuthatunk elegendő fehérjéhez, mutatjuk, hogyan.
A vas nélkülözhetetlen az emberi test számára, de csak külső forrásból tudunk hozzájutni, ezért nagyon nem mindegy, mit eszel.
A legfontosabb tulajdonságuk az antioxidáns hatásuk, de van köztük gyulladásgátló, szorongásoldó, nyugtató, koleszterinszint-csökkentő vegyület is.
Infografikán mutatjuk a szójafogyasztás pozitívumait, és hogy miért kell odafigyelni a mennyiségre.
Infografikán mutatjuk, miből kell sokat enned, hogy megelőzd a magnéziumhiányt, vagy ha a tüneteit tapasztalod magadon.
Infografikán a legfontosabb D-vitamin-forrásaink, és az is, hogy melyik mennyi D-vitamint tartalmaz pontosan.
Tudtad, hogy a zabpehely milyen szuper alapanyag?
Infografikán mutatjuk a legtöbb C-vitamint tartalmazó élelmiszert. Ezekre mindenképpen szükséged van!
Nem igényel nagy erőfeszítést megspórolni kéthavi számlának megfelelő összeget a rezsidből.