Ezek a gyógyteák legyenek mindig otthon, ha elkezdenél a gyógynövényekkel ismerkedni

GettyImages-503539812

A gyógyteákat és gyógyító füveket évezredek óta használjuk az egészség megőrzésére, különféle bántalmak és állapotok kíméletes kezelésére. Ezek a lehető legtermészetesebb segítőink, érdemes velük próbát tenni. Infografikán mutatjuk, milyen hatásaik vannak az egyes gyógyteáknak.

A mai rohanó, stresszes, folyamatos ingerekkel és megfelelési kényszerrel teli világunkban sajnos egyre inkább megfigyelhető az, hogy az élet szinte minden területén messzebb kerülünk a természettől. Ez igaz a táplálkozásunkra is, de jellemző például az egészségünkkel kapcsolatos hozzáállásunkra egyaránt. Pedig a természet rendkívül sokoldalú módon gyógyít bennünket, ám ehhez az kell, hogy kellőképpen nyitottan és tudatosan felé fordulva meglássuk és kihasználjuk a lehetőségeket, amelyekkel megajándékoz bennünket.

A természet csodái a gyógynövények, amelyek egészségre, vagy éppen különböző egészségügyi problémákra, a legtermészetesebb és legkíméletesebb módon gyógyírt jelenthetnek:

Tartalom: Werb Tímea dietetikus, Infografika: Horváth Andrea
Tartalom: Werb Tímea dietetikus, Infografika: Horváth Andrea

*A cikk információi általános jellegűek, nem helyettesítik az egyéni dietetikai tanácsadást.

Szakácskönyv egy kis extrával!

 

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra