Új szabályozás jöhet az EU-ban, ami egy, a magyarok körében népszerű ételt is nagyban érint.
Ha vettél ilyen halat a Tescóban, ne próbáld megenni, vidd inkább vissza!
Szakértő segít, mit és mennyit fogyasszunk a szervezetnek szükséges ómega-3-bevitelhez.
Halak, puhatestűek, növények, semmi nincs biztonságban a paiche nevű halszörnytől. Még a madarakat is elkapja.
Nemcsak a szívnek, de az agynak és a memóriának is jót tesz.
Az előállításának köszönhetően állatok halnak meg, és egy egész faj sodródik a kihalás felé.
A zsírosabb húsú halak fogyasztását sokan elkerülik, pedig egészségünk szempontjából rengeteg előnyük van.
A legenda úgy tartja, hogy az eszkimók adhatták az ötletet a szűk 70 évvel ezelőtt hódító útjára indult ételhez.
A nyers hal egészséges és veszélyes is lehet, attól függően, hogy ki és hogyan fogyasztja.
Ezeknek a halfajtáknak a fogyasztásával az agyad és a szíved egészségéért is tehetsz.
A kék zónákban élő, hosszú életüket részben az általuk fogyasztott ételeknek köszönő népek táplálkozása inspirálta ezt az étrendet.
Te mikor ettél utoljára halat? Visszatart, hogy iszapízűek? Ha ezekre odafigyelsz, biztosan minőségi halhúst vásárolhatsz.
Az önkifejezés új hulláma egyre népszerűbb a hobbik között. Ezrek versenyeznek a legjobb akvakertész díjáért.
A hisztaminintolerancia sok kellemetlen tünettel járhat, de speciális diétával csökkenthetjük a kellemetlenségeket.
Egy nemrég közzétett kutatás szerint a helyes táplálkozás, a jól megválasztott ételek nagy szerepet játszanak a boldogságérzés kialakulásában.