![Egy szelet pirítós is elég mellé.](https://kep.index.hu/1/0/3919/39194/391948/39194841_2990025_d69663ecb013672e7bfa26935d2f726a_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 35 deka bármilyen tengeri hal nagyobb darabokban
- 1 kisebb fej vöröshagyma apróra vágva
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 0.5 deci vörösbor
- 2 nagy ek. olívaolaj
- 1 ek. puha vaj
- 20 deka marinált articsóka
- 2 nagyobb darab hámozott paradicsom felkockázva
- 10 deka fekete és zöld olíva vegyesen
- ízlés szerint só, bors, füstölt paprika, oregánó, rozmaring, bazsalikom
- 1 ek. paradicsompüré
- 1 mk. barna cukor
- 2 ek. liszt
Elkészítés:
A halakat forgasd egy kevés lisztbe. A forró vaj és olaj keverékén pirítsd meg a hagymákat és a halat, majd sorban add hozzá a többi szükséges alapanyagot és öntsd fel egy kevés vízzel. Adj neki 10 percet közepes lángon, és már el is készültél.
![Mik a profi séfek kedvenc egyszemélyes fogásai? Kedvenc Michelin-csillagosaink elárulták](https://kep.index.hu/1/0/3879/38795/387951/38795175_2959141_8d62aa6ef6c9f031cf1d502838480598_wm.jpg)
Mit esznek a legmenőbbek, a legnagyobbak, a profik, a szakácsok, a séfek, ha csak maguknak főznek? Most kiderül.
Tovább olvasom