Ha így teszel, nem is kell az édes buciba más, csak rukkola, egy kis grillezett cukkini és egy adag fokhagymás házi majonéz.
Ne legyen túl vékony a korong, és ne süljön túl sokáig sem.LauriPatterson
Hozzávalók
- 30 deka darált marhahús 20 százalékos zsírtartalommal (lapocka vagy hátszín)
- ízlés szerint só és frissen őrölt bors
- 3 nagy gerezd fokhagyma összetörve
- 4 nagyobb darab szárított paradicsom apróra vágva
Elkészítés:
Dolgozd el egymással alaposan a hozzávalókat, majd kevés olajon, egy forró serpenyőben vagy grillen süsd készre a megformázott korongokat. A legjobb, ha közvetlenül sütés előtt készíted el a masszát. Hőfoktól és vastagságtól függően nagyjából 6-8 perc kell majd neki oldalanként. Ha egy kicsit egzotikusabbra szeretnéd, egy kevés koriandert és fahéjat is szórj a keverékbe.