A Centrál tulajai úgy döntöttek, hogy feldobják az étterem kulináris kínálatát, így február 19-től felfogadták Mihályi László cukrászmestert, a Sofitel korábbi főcukrászát, a váci Desszert Szalon apját, a francia desszertvilágbajnokság első magyar döntősét. Egy százmilliós beruházás keretében a lelkes tulajdonosok valószínűleg az ország legmodernebb cukrászmanufaktúráját hozták létre. Hogy a befektetés mennyire térül meg így az elpártoló turisták és a gazdasági válság idején, az majd kiderül. Az viszont biztos, hogy a Centrálra ráfért már a kikupálás, mert a kopott üvegpult mögött szottyadtan gubbasztó sütik elég béna hangulatot árasztottak. Főleg ezekhez képest:
Mihályi László a Centrálban tartott sajtótájékoztatón zavartan hallgatta, ahogy a nagy emberek dicsérik, majd megmutatta négy remek sütijét. Sajnos mindeközben át is vettünk egy tányérnyi adagot, így a csámcsogáskánonon csak a mester művészi lelkesedése szűrődött át. Meg az, hogy gránátalmaszirup fűszerezi a csokikrémet. Mihályi desszertjei egyébként vitathatatlanul művészi kreálmányok. A cukrász sokszor előbb álmodja meg a látványt, és ehhez komponálja hozzá az ízeket, szigorúan friss hozzávalókból, adalékanyagok nélkül. Művészetét a legváltozatosabb körülmények ihletik, legyen az az időjárás, a helyszín, vagy éppen a hangulata. Hogy milyen árban lesznek a sütik, arról egyelőre nincs infónk, de arról igen, hogy desszertet elvitelre is lehet kérni, és a cukrász egyedi megrendeléseket is szívesen teljesít.