Megkóstolhatod 10 gasztroblogger különleges ételét a Millenárison június 4-én. Ha még fér beléd, a legmenőbb cukrászatokat is tesztelheted.
A krémlevesek igenis finomak, és semmi unalmas nincs bennük. Pláne, ha diós újkrumpli levesről beszélünk. Tavaszi recept videóval.
A mesterszakács, nemcsak hogy segített olvasónknak elkészíteni a győztes receptet, de meg is kóstoltatta a Libamáj Napokra érkező tömegekkel. Mindenkinek ízlett.
Lájkold a libamáj recepteket! Első körben ezt az isteni libamáj brulée-t!
Lájkold a libamáj recepteket! A negyedik nevező egy jó kis terrine.
A harmadik körben a libamájas rétest indítjuk magyaros ralinkon.
Lájkold a libamáj recepteket! Második nevezőnk az igazi zsidó tojás!
Akár mész a Libamáj Fesztiválra, akár nem, öt receptre mindig szükséged lehet, ha épp nem tudod, mit kezdj az értékes libamájjal. Lájkold a neked legszimpatikusabbat facebookon!
Lájkold a libamáj recepteket! A végére igazi különlegességet tartogattunk.
Tudd meg, hogy mit jelent a gasztroforradalom: Budai Gourmet június 3-5-ig a Millenárison, a minőségi gasztronómia jegyében!
Don Gorske évtizedek óta szinte minden nap a McDonald's szendvicsét eszi. Már 25 ezret megevett, és nem tervez felhagyni ezzel a szokással.
A Libamáj Fesztiválra kíírt pályázatunk nyertese Buday Péterrel készít pástétomot, utána barátaival bulizik egy nagyot és hazavisz 1 kg májat. Ki az?
Elsőre lehet, hogy furcsán hangzik, de az epres omett igazi szexi reggeli. Pillanatok alatt elkészül és bárkit elcsábít. Videó.
A spárgakrémlevest most nem fehér, hanem sült zöld spárgából készítjük. Kezdődik a spárgaszezon.
Irány a piac, itt az újkrumpli! Tizenöt perc alatt isteni vacsorát készítünk belőle, rengeteg illatos zöldfűszerrel.
Küldd be a legjobb libamáj recepted. Nyerd meg a receptversenyt. Legyél VIP a Libamáj Fesztiválon 4 haveroddal. Vigyél haza 1 kg libamájat.
Kávésznob túrán jártunk, és sokkal okosabbak lettünk: megtanultunk kávét főzni a legtutibbal, a kotyogóssal.
Húsz évvel ezelőtt még nemigen ismertük, azóta szinte minden nagyobb városban kapni. Nagy időbeli lemaradást ezt sem jelent, hiszen hazájában is csak pár évtizede terjedt el.
A tavaszi zöldségek óriási előnye, hogy nem csak finomak, de szépek is. Csupa zöld hozzávalóval dolgozunk. Recept a testnek és a léleknek. Videó.
Camparizselét és nitrogénben készített fagylaltot kóstolhattunk egy molekuláris gasztronómiáról tartott előadáson. Várnagy Attila séf szerint ez a játék az ételekkel.
Tíz perc alatt előkészíthető vacsora a húsvéti maradékból. Videóval.
Underground gasztropartira gerjednek a fiatalok a Tengeren túl. Az éjszakai piac és lacikonyha San Franciscóból indult, és gyorsan terjed, ugyanis mindenki jól jár vele, az őstermelőktől kezdve a fiatal szakácsokon keresztül a vevőkig.
Medvehagymás tojássaláta a húsvéti asztalra. Jó ízű, egészséges és még elkészíteni sem bonyolult. Videó.
Az After Eight nyúl nemes vonásai Spéter Erzsébet és Medveczky Ilona arcát ötvözi, a Lindt nyúlnak viszont nincs személyisége. A KitKat a Monopoly figura joviális kapitalista vonásaival van megáldva. Csokinyúl teszt.
Csokinyulat csak valódi csokoládéból! Egyre kevesebb silány minőségű csokifigurát adnak el hazánkban, úgy tűnik, tudatosabbak lettek a fogyasztók.
A hatalmas lyukhoz még csak hasonló sincs a Földön: akkora, hogy még az űrből is látszik.
A SZÉP-kártya keretösszegéhez is hozzányúlnak.