Mustáros Wellington-falatkák – leveles tésztából alig fél óra alatt elkészülnek

Ez itt a Wellington-bélszín pofonegyszerű változata. Vendégvárónak és gyors vacsoraként is tálalható ez az isteni fogás, ami mellé utóbbi esetben egy adag mustáros-zöld borsos szószt érdemes készítened. Csak sűrítsd be egy kevés liszttel a tejszínes szószt, sózd ízlés szerint, és már el is készültél.

Kisebb falatokban vendégváróként, nagyobb adagokban vacsorára lesz tökéletes.
Kisebb falatokban vendégváróként, nagyobb adagokban vacsorára lesz tökéletes.posonsky

Hozzávalók

  • 1 csomag leveles tészta
  • 35 deka bélszín kicsire felkockázva
  • ízlés szerint só és frissen tört bors
  • 4 nagyobb fej gomba apróra vágva vagy aprítógépben összetörve
  • 1 ek. mustár
  • 2 ek. mascarpone
  • 2 ek. olaj
  • tojás a kenéshez
Recept idők

Elkészítés:

Az olajon süsd meg a húst és a gombát, majd keverd el a tésztán kívül az összes szükséges hozzávalóval. Ha a ragu kihűlt, vágd tetszőleges méretű téglalapokra a hideg tésztát, és kanalazd a közepére a ragut. Zárd le a széleit egy villával, kend meg tojással, majd süsd mérettől függően legalább 20 percig. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek