
Ez itt a Wellington-bélszín pofonegyszerű változata. Vendégvárónak és gyors vacsoraként is tálalható ez az isteni fogás, ami mellé utóbbi esetben egy adag mustáros-zöld borsos szószt érdemes készítened. Csak sűrítsd be egy kevés liszttel a tejszínes szószt, sózd ízlés szerint, és már el is készültél.
Idei kedvencünk a narancshéjjal ízesített torma, naná, hogy kipróbáltuk ebben a gyors lazacwellingtonban is. Egy nagy vagy több kisebb adagot is készíthetsz belőle, ami mellett egy kevés spárga és narancshéjjal és sütőtökpürével ízesített besamel lesz a tökéletes köret.
Céklával, de akár fehérrépával és gombával is megsütheted a Wellington-bélszín húsmentes változatát, amihez, ha valami öntetet is készítenél, egy mustáros-tejszínes-zöld borsos szószt készíts.
Ez a téli gumikkal kapcsolatos szabály holnapig érvényes.
Éppen előnye vált hátrányává a tengerre néző, csodás panorámájú ír várkastélynak.