Ezeket az egyszerű, sertéshúsos fogásokat érdemes elkészítened az új év első napjain

A sertés állítólag akár a föld alól is előtúrja a szerencsét, így ha az év összes többi napján nem is eszel belőle, az első néhány napon érdemes – ezen ne múljon 2021-es lottónyereményed. Gyűjtöttünk is néhány receptet, amikkel kezdőként is megpróbálkozhatsz. Nálunk idén nem készültek hatalmas sültes tálak, mégis megoldottuk az újévi sertésfogyasztást, már mutatjuk is, hogyan!

Túl sok feladatod nem lesz ezekkel a fogásokkal, csak arra kell figyelned, hogy a virslis receptekhez ne baromfiból készült alapanyagot válassz, az ugyanis a babona szerint elkaparja előled Fortuna ajándékát.

Nem kell órákig készülnie minden olyan fogásnak, amiben sertéshús van, erre bizonyíték az egyik leggyorsabb reggeli receptje. Ha te is szereted együtt érezni az édes és sós ízeket, dobj össze egy baconös amerikai palacsintát!

A hot dog egy nagy adag hagyományos mustárral is rendben van, de ha még izgalmasabbá tennéd, adj egy kis juharszirupot és esetleg egy kevés majonézt is a szószhoz!

Néhány perc alatt elkészül ez az olasz leves, ami mellé főétel sem igazán kell, mert elég gazdag ahhoz, hogy simán jóllakjatok vele. 

Egy kevés bacon és csicseriborsó is helyet kapott a grillezett padlizsán mellett, és ha szereted az édesburgonyát, abból is adj hozzá néhány frissen sült kockát!

Vacsorára és vendégvárónak is remek ez a bundás virsli, de akár reggelire is el tudjuk képzelni, naná, hogy egy kevés juharsziruppal. 

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra