Idézd meg a nyarat ezzel az 5 spanyol finomsággal!

Kedvenc spanyol receptjeinket gyűjtöttük össze, amelyek segítségével újraélheted a mediterrán nyarat.

Naná, hogy akad e heti receptválogatásunk best ofjában egy kevés chorizo, egy klassz reggeli tojásos fogás és még egy nem mindennapi gazpacho is. Csilivel és ananásszal még finomabb ez a nyári leves, amit mi annál jobban szeretünk, minél inkább távolodik a nyár...

Ha egy gyors és egzotikus levest készítenél úgy, hogy valójában semmilyen konyhai gyakorlatod nincs, ezzel a spanyol finomsággal vagánykodj! 

A patatas bravas a spanyolok isteni, csípős sült krumplija, ami épp olyan klassz húsok mellett, mint friss petrezselyemmel és csípős szósszal elkevert házi majonézzel tálalva is. 

Ha egy gyors ragut készítenél, de már unod a tejszínes csirkét és a bolognait, dobd össze ezt a spanyol változatot! 

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Ez a spanyol omlett tökéletesen alkalmas a gyors maradékmentésre, ahogy arra is, hogy a kedvenc zöldségeid találkozzanak benne. Nem kell visszafognod magad: a spárgától az aszalt paradicsomig rengetegféle zöldség, akár a maradék köret is klasszul elfér benne. 

Persze hogy hagyományos füstölt kolbászból is készíthető ez a klassz falatka. Ha  éppen vendégeket vársz, akkor is teljesen vállalható, mert finom és egyáltalán nem mindennapi fogás. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek