Izgalmas és gyors vacsorákat készíthetsz csirkemellből

Nem is olyan könnyű igazán puhára, omlósra és különlegesre elkészíteni a csirkemellet, ezen a héten mégis erre vállalkoztunk.

Rántva, egy adag fűszeres hasábburgonyával és frissen készült, snidlinges házi majonézzel is tökéletes a csirkemell, az alábbi receptekben azonban egy-két izgalmas oldalát ismerheted meg. Ha szereted a mogyoróvajat, de nem vagy éppen gyakorlott a konyhában, akkor is könnyen menni fog a mogyoróvajas csirke, ha pedig inkább valami klasszikusra vágysz, a csíkokra vágott húsfalatokat egy kis adag póréhagymás raguban kínáld.

Íme a csirkemell egyik újabb, izgalmas változata, amihez jó kis vajas, póréhagymás szósz is készült.

Ne gondold, hogy a következő receptet csakis cseresznyével készítheted. Egzotikus gyümölcsökkel, tökkel és csípős ananászraguval is nagyon finom.

A cikk az ajánló után folytatódik

Megjelent az új Dívány-könyv!

A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Érdemes adnod egy esélyt a mogyoróvajnak a húsok mellett is, mert jóval finomabb, mint amikor az üvegből kanalazva először megkóstolod.

Ha imádod a mexikói ételeket, gyúrós változatban is próbáld ki. Nem is kell mellé semmi más, csak egy nagy adag kukoricás rizs és friss, hideg tejföl a tetejére.

Felnőtteknek egy kevés füstölt csiliszószt is keverj bele ebbe a csirkemellsalátába a paprika, a kukorica és a zeller ízeinek feltuningolására.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek