Izgalmas és gyors vacsorákat készíthetsz csirkemellből

Nem is olyan könnyű igazán puhára, omlósra és különlegesre elkészíteni a csirkemellet, ezen a héten mégis erre vállalkoztunk.

Rántva, egy adag fűszeres hasábburgonyával és frissen készült, snidlinges házi majonézzel is tökéletes a csirkemell, az alábbi receptekben azonban egy-két izgalmas oldalát ismerheted meg. Ha szereted a mogyoróvajat, de nem vagy éppen gyakorlott a konyhában, akkor is könnyen menni fog a mogyoróvajas csirke, ha pedig inkább valami klasszikusra vágysz, a csíkokra vágott húsfalatokat egy kis adag póréhagymás raguban kínáld.

Íme a csirkemell egyik újabb, izgalmas változata, amihez jó kis vajas, póréhagymás szósz is készült.

Ne gondold, hogy a következő receptet csakis cseresznyével készítheted. Egzotikus gyümölcsökkel, tökkel és csípős ananászraguval is nagyon finom.

Érdemes adnod egy esélyt a mogyoróvajnak a húsok mellett is, mert jóval finomabb, mint amikor az üvegből kanalazva először megkóstolod.

Ha imádod a mexikói ételeket, gyúrós változatban is próbáld ki. Nem is kell mellé semmi más, csak egy nagy adag kukoricás rizs és friss, hideg tejföl a tetejére.

Felnőtteknek egy kevés füstölt csiliszószt is keverj bele ebbe a csirkemellsalátába a paprika, a kukorica és a zeller ízeinek feltuningolására.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.