Nézzen photoshopolt modellek helyett igazi nőket

Olvasási idő kb. 1 perc

A My Body Gallery egy olyan weboldal, amelynek készítői pozitív testképet próbálnak kialakítani a nőkben. Céljuk, hogy minél több nő töltsön fel képet és mindenki elfogadja végre magát. Igen egyszerűen működik, bárki feltöltheti adatait (magasság, súly, ruhaméret) plusz egy egészalakos képet, amit aztán mindenki megnézhet - ettől a honlap reményei szerint mind a feltöltő, mint a nézelődő testképe javul kicsit.

A képeken nem segít Photoshop (da kitakarhatja az arcát, aki akarja), nincsenek profi beállások, és nem modellek szerepelnek a fotókon, hanem igazi nők. Megmutatja a nőknek, hogy néznek ki valójában, és összehasonlítási alapot ad arra, hogy néznek ki a többiek.

„Egy olyan képekkel teli világban, ahol folyton azzal szembesülünk, hogy kellene kinéznünk, nehéz megmondani, hogy nézünk ki valójában. A legtöbb nő olyan sokáig nézi magát a tükörben, hogy már nem is látja, hogy néz ki valójában. A My Body Gallery célja segíteni a nőknek, hogy objektíven lássák magukat, és elfogadják végre, hogy gyönyörűek” – áll a honlapon.

Kattintson a képre még több női testért!
Kattintson a képre még több női testért!

A My Body Gallery-t a végtelenségig lehet böngészni, mindenféle alakot megnézhetünk ruhában vagy anélkül, és ha van merszünk, feltölthetjük saját magunkat is.

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?
Érdekességek