Újra együtt a szupermodellcsapat a Duran Duran videoklipben

Naomi Campbell és szupermodell haverjai ismét együtt lesznek láthatók, ezúttal a legújabb Duran Duran videoklipben. Csak úgy, mint a klasszikussá vált George Michael videóban, itt is egyszerre láthatjuk majd korunk szépségideáljait, de most nem egy romos lakásban, hanem Dél-Franciaországban. A kilencvenes években készült videoban, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Christy Turlington és az első német szuper modell Tatjana Patitz szerepel, aki sokáig élt együtt Sealel, még mielőtt az lecövekelt volna egy másik német szépség mellett.

A szépségipar kegyeltjei jövő héten újra találkoznak a napfényes partokon, hogy elkezdjék a forgatást, tudta meg a Graziadaily hírportál.

A Duran Duran nem titkolt szándéka, hogy megismételje a divat nagy, kilencvenes évekbeli pillanatát. A George Michael videoklip a szupermodell kultusz csúcsát jelentette. Kate Moss, múlt héti Telegraphnak tett nyilatkozata szerint, élete legnagyobb kudarca, hogy nem került be a legendás videóba. Bennfentes információk szerint az egész Yasmin Le Bon modell ötlete volt, aki egyben az együttes énekesének a felesége, és ő gondoskodott róla, hogy most ő maga és Kate Moss se maradjon ki a buliból. Egyelőre nem lehet tudni, hogy rajtuk és Naomi Campbellen kívül kik szerepelnek majd a klipben.

Oszd meg másokkal is!
Mustra