no

Ateistaként állítólag jobb a szex

A legfrissebb felmérés szerint ateistaként jobb a szex, mert vallásos társaikkal szemben ők bűntudat és szégyenérzés nélkül tudják élvezni a szexet.

A Kansas Egyetem pszichológus kutatói 14 500 vállalkozó részvételével készítették el felmérésüket, melynek egyik legszembetűnőbb pontja a  bűntudat volt. A válaszokból kiderült, hogy a vallásos résztvevők szexuális életük minőségét jóval alacsonyabbra értékelték, mint hitetlen társaik, ennek egyik oka pedig maga a bűntudat volt - írja a Dailymail.

Legjobban a mormonok szenvednek ettől a problémától, a bűntudatukat tízből 8,19-re pontozták, de mögöttük szorosan végeztek a baptisták, a pünkösdiek, a jehova tanúi és az adventisták is. A katolikusok 6,34-re értékelték a bűntudatukat, a lutheránusok 5,88-ra, míg az ateisták 4,71-re, az agnosztikusok pedig 4,81-re.

A felmérés azt mutatja, hogy a hitetlenek gyakrabban beszélnek szexuális vágyaikról, fantáziáikról, a szexet pedig jobban tudják élvezni. Bár mindkét csoport beismerte, hogy rendszeresen végez önkielégítést, orálisan is szexel, pornót is néz, sőt, sokuknak afférjai is vannak, a vallásos válaszadók mégis beismerték, vallásuk miatt nem tudják teljesen átadni magukat az élvezetnek. Megbánástól szenvednek.

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek