Miranda Kerr hosszú combja adja el a jeges teát

Orlando Bloom gyermekének anyja bizarr reklámban, japánul énekelve hirdeti a Lipton jeges teáját. Kerr-t rendesen citromnak öltöztették a japánok, nézze meg a végeredményt!

Az ausztrál fehérnemű- és fürdőruhamodell, Miranda Kerr is csatlakozott azon A-listás celebek táborába, akik japán reklámfilmekben népszerűsítenek valamilyen terméket. Forgatott már Kelet-Ázsiában Brad Pitt (Toyota reklámot), Bruce Willis (talán bankkártya-reklámot), Jodie Foster (kozmetikum reklámot) és Ben Stiller is (ő italreklámot). A linkekre kattintva ezeket a kisfilmeket is megnézheti, elég szórakoztatóak.

A hosszú lábú, gyakran vetkőző modell eddigi legfurcsább kampányában Hugh Jackmanhez hasonlóan citromos Lipton ice teát reklámoz Japánban, csak ő nem táncol, hanem énekel. Elképesztő, tényleg nézze meg:

Az egy gyermekes Victoria's Secret modell jelenleg az egyik legkeresettebb szupermodell a világon, szinte érthetetlen, mit keres ebben a bizarr reklámfilmben, amiben ráadásul még japánul is megénekeltetik - nyilván jól fizető munka volt. A klipben a szexpincérnőnek öltözött Kerr egy fodros aljú, rikító sárga és piros miniruhát visel, ami szinte pontos mása az üveg jeges teának – írja a Mirror.

mirranda kerr lipton

A 16 másodperces reklámba a dalon és pár japán nyelvű promó-klisén (Kerr azt sejpegi, hogy "ez citromos” és "finom") kívül egy tekintélyes combvillantás is belefért. Ha érdeklik a különös forgatás részletei és kulisszatitkai, nézze meg a werkfilmet is. Ugyan a végeredmény sokkal szórakoztatóbb, de ebben a videóban hosszabban vizsgálgathatja a modell tökéletes alakját:

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek