Tortillalapokba is töltheted.C3Pics
Hozzávalók 2 személyre
- 30 deka pulykamell fűszeres olajban pácolva
- 1 darab uborka felkockázva
- 4 darab paradicsom meghámozva, felkockázva
- 10 deka fekete olíva
- 1 kisebb fej lila hagyma apróra vágva
- 1 nagy marék rukkola
- 2 deci görög joghurt
- 10 deka feta összemorzsolva
- ízlés szerint só, bors, rozmaring és néhány csepp citromlé
- 1 kis csokor snidling apróra vágva
Elkészítés:
A joghurtot fűszerezd be, keverd el a fetával és a snidlinggel, ízesítsd citromlével és tedd félre. A pulykát (lehet csípős is) süsd meg egy kontaktgrillben néhány perc alatt, majd ha langyosra hűlt, vágd csíkokra. Ezek után már csak annyi dolgod van, hogy a zöldségeket elkeverd egymással, halmozd rá a húst és locsold meg a tetejét egy kevés öntettel.