Ősszel még jobban lelkesedünk a gazdag levesekért, ahogy azokért a falatokért is, amikben a lehető legtöbb zöldség és gyümölcs van. Ilyenekkel készültünk most: jó kis sütőtökös, zöldséges receptekkel, amelyek mindegyikében van egy-egy kis izgalmas hozzávaló.
Sajtos makaróni sütőtökkel? Hidd el, jó ötlet: a legegyszerűbb étel ízét és tápanyagtartalmát is fel lehet így turbózni, szóval érdemes kipróbálni.
Ha már bevásároltál sütőtökből, a cipóban tálalt húslevest se hagyd ki! Ez is bizonyítja, hogy a sütőtöklevesen túl is van élet.
Ha szereted a brokkolit és a karfiolt, akkor ez a csőben sült vegán tészta sem fog csalódást okozni.
A cikk az ajánló után folytatódik
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés
A savanyított cékla igazán különleges tud lenni, ha jól ízesíted. Ehhez adunk ötleteket.
Szereted a gyömbért? Ízesítheted vele a néha kicsit unalmas sült csirkét, de maradva a sütőtöknél, ha pürét készítesz belőle, abban is elfér, sőt nagyon is izgalmassá teszi.