5 különleges fogás őszre, amit még nem próbáltál

Forró leves, sütőtök és egészséges vegán sült tészta is van őszi étlapunkon.

Ősszel még jobban lelkesedünk a gazdag levesekért, ahogy azokért a falatokért is, amikben a lehető legtöbb zöldség és gyümölcs van. Ilyenekkel készültünk most: jó kis sütőtökös, zöldséges receptekkel, amelyek mindegyikében van egy-egy kis izgalmas hozzávaló.

Sajtos makaróni sütőtökkel? Hidd el, jó ötlet: a legegyszerűbb étel ízét és tápanyagtartalmát is fel lehet így turbózni, szóval érdemes kipróbálni.

Ha már bevásároltál sütőtökből, a cipóban tálalt húslevest se hagyd ki! Ez is bizonyítja, hogy a sütőtöklevesen túl is van élet. 

Ha szereted a brokkolit és a karfiolt, akkor ez a csőben sült vegán tészta sem fog csalódást okozni. 

A savanyított cékla igazán különleges tud lenni, ha jól ízesíted. Ehhez adunk ötleteket.

Szereted a gyömbért? Ízesítheted vele a néha kicsit unalmas sült csirkét, de maradva a sütőtöknél, ha pürét készítesz belőle, abban is elfér, sőt nagyon is izgalmassá teszi. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.