![Nem a legszebb, de szuper egyszerű és nagyon finom.](https://kep.index.hu/1/0/3456/34563/345633/34563333_2646251_69094c615da408435c8f6217ea8f04b2_wm.jpg)
Hozzávalók
A morzsás réteghez:
- 10 deka hideg vaj apróra vágva
- 12.5 deka liszt
- 8 deka cukor
- 7 deka durvára tört dió
- 1 mokkáskanál só
A gyümölcsös réteghez
- 40 deka alma apróra vágva
- 40 deka körte
- 1 teáskanál fahéj
- 3 evőkanál cukor
- 0.5 darab biocitrom leve és héja
- 1 darab vaníliarúd kikapart magja
Elkészítés:
A vajat a liszttel dolgozd el morzsásra, majd add a keverékhez sorban a többi hozzávalót is. A gyümölcsöket ízesítsd a töltelék hozzávalóival, és ha jól ekeverted, kanalazd egy kivajazott jénaiba és szórd meg a morzsás réteggel. Süsd 45-50 percig 170 fokon, és langyosan, egy kanál fagylalttal vagy tejszínnel tálald.
![5 különleges, kevert süti, amit alig fél óra alatt összedobsz](https://kep.index.hu/1/0/3277/32773/327732/32773238_2512216_44f5c1c140809056c5fa8db80ecd0d95_wm.jpg)
Ezt még kezdőknek is ajánljuk.
Tovább olvasom