Ezt még azok is szeretik, akik életükben soha semmilyen vega fogást nem próbáltak. A focacciához csak egy kenytésztát kell gyúrnod aszalt paradicsommal feltuingolva, a többit mutatjuk!
![Nagyon kell figyelni, hogy el ne fogyjon a kenyér, mielőtt a sajt elkészül.](https://kep.index.hu/1/0/3369/33695/336951/33695185_2580897_37a72c051958633cde201fee353697a3_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
- 4 szelet gomolya
- 1 teáskanál méz
- 1 evőkanál puha vaj
- 3 evőkanál szárított paradicsom olaja
- a tetejére friss bazsalikom
- só
Elkészítés:
Keverd el a mézet a vajjal, majd sózd meg kissé és kenegesd meg vele egy kicsit a sajtokat. Grillezd vastagságtól függően legalább 5 percen át. Ha ezzel megvagy, tálald a frissen sült focaccia tetején egy kevés paradicsomos olajjal és friss bazsalikommal.
![Grillsajtok tesztje: a cipőtalp nem nyikorog ennyire!](https://kep.index.hu/1/0/2811/28119/281197/28119761_2157185_7462e42164376b5949ad9af3dcf73550_wm.jpg)
Görcsbe rándultak a rágóizmaink, mire a sok gumiszerű vacak között valami ehetőt is talátunk.
Tovább olvasom