Ha ebben állnak néhány órán át a hússzeletek, egy kicsit puhábbak és omlósabbak lesznek, amellett, hogy az ízükből is kihozod a maximumot. Elég mellé egy friss paradicsom-zeller saláta egy kevés aszalt paradicsomos-joghurtos-fahéjas öntettel.
Hozzávalók
- 1 pohár görög joghurt
- 1 kisebb csokor friss oregánó, bazsalikom és kakukkfű felaprítva
- 1 evőkanál fehérborecet
- 1 kis doboz sűrű paradicsompüré (kb. 2 evőkanál)
- 1 teáskanál méz
Elkészítés:
Keverd el alaposan egymással a hozzávalókat, és egy órán át pácold ebben a hússzeleteket. Ha van annyi időd, egy éjszaka sem árt neki. Sütés előtt sózd és szórd meg frissen őrölt borssal is.
Ne aggódj, nem olyan nehéz összedobni egy igazán jól elkészített szeletet.
Tovább olvasom