A Férj prostija vezeti a májust. Mutatjuk a legsikeresebb könyveket!

A nyári hőségben szívesen veszünk a kezünkben egy izgalmas regényt a strandon, májusban a Könyvhét és a Margó Irodalmi Fesztivál újdonságai hódítottak.

A Bookline májusi könyves sikerlistája szerint szerettük a könyvfesztiválokon debütáló újdonságokat. A múlt hónapban Borsa Brown újrakezdésről szóló regénye, Heather Morris Az auschwitzi tetováló című megkapó története és Douglas Murray menekültkérdéssel foglalkozó könyve került.

Első helyen Borsa BrownA férj prostija című regénye végzett, ami egy krízisbe jutott házasság újraélesztésről szól. Az írónő szókimondó, érzelmes és szellemes stílusába ezúttal némi humor is vegyül, aminek célja, hogy őszintén és leplezetlenül tárja fel a női lelket. Don BrownEredet című regénye tartja a dobogós helyét.

booklineclk
Bookline

Douglas Murray könyve, a sikerlista harmadik helyezettje, az Európa furcsa halála aktuális témát boncolgat. Személyes élményei alapján mesél Európa és a menekültek viszonyáról és a jelenséggel járó kihívásokról.

Heather Morris könyve, Az auschwitzi tetováló az ötödik helyre került. Lale Sokolov hosszú évtizedekig hallgatott arról, hogy az auschwitzi haláltáborban nem egyszerű fogoly volt, hanem az SS megbízásából ő végezte az újonnan érkezők tetoválását. A regény e-book formában jól végzett.

Most pedig következzen a 15 könyv, amit májusban a leginkább olvastunk:

Pozíció Szerző Cím
  1. Borsa Brown  A férj prostija
  2. Dan Brown  Eredet
  3. Douglas Murray  Európa furcsa halála
  4. Stephen Hawking; Leonard Mlodinow  Az idő még rövidebb története
  5. Heather Morris  Az auschwitzi tetováló
  6. Carlos Ruiz Zafón  Lelkek labirintusa
  7. Vámos Miklós  Töredelmes vallomás
  8. Boldizsár Ildikó  Hamupipőke Facebook-profilja
  9. Robin Cook  Sarlatánok
  10. Varró Dániel  Aki szépen butáskodik
  11. Yuval Noah Harari  Homo Deus
  12. Danielle Steel  Veszélyes játszmák
  13. Lucinda Riley  Gyöngynővér
  14. Bödőcs Tibor  Addig se iszik
  15. Moldova György  Az új császár új ruhája
Oszd meg másokkal is!
Mustra