Eladó Kardashianék kamuvillája

2,5 milliárd forintért árulják az olaszos stílusú, elég jól felszerelt otthont.

Közel 9 millió dollárért, körülbelül 2,5 milliárd forintért árulják azt az olasz stílusú “palotát” ami a Keeping up with the Kardashians című valóságshow külső felvételein volt látható, és ami biztonsági okokból úgy volt beállítva, mintha itt élne Kris Jenner és ide járnának hisztizni a Kardashian-Jenner klán tagjai - hívja fel a figyelmet a kihagyhatatlan lehetőségre a  Los Angeles Times.

Az exkluzív, nagyjából 725 négyzetméteres villa valójában nem Calabasasban található, hanem az attól 20 mérföldre található Hollywood Hills-i Studio Cityben, egészen pontosan a puccos Fryman Estates lakóparkban. Itt olyan A-listás celebeknek van ingatlanja, mint például George Clooney, Miley Cyrus vagy Bruno Mars.

A ház korábban olyan sorozatokban is látható volt, mint a Róma, a True Blood - Inni és élni hagyni vagy a Törtetők. A Top Ten Real Estate ügynökség szerint a villában hét hálószoba, nyolc fürdőszoba, tágas nappali- és étkező, moziterem, biliárdszoba, valamint egy 2000 palackos borospince található, de a hirdetésben nagy hangsúlyt kapott a 10 autó számára fenntartott parkoló, a medence és a látványos szőkőkút is.

Kíváncsiak vagyunk, hogy melyik celeb vagy hirtelen meggazdagodott programozó csap le a reflektorfényben élő család kamuházára, de addig is nézzétek meg az ingatlanról készített kisfilmet, illetve ide kattintva megleshetitek Caitlyn Jenner a malibui villáját, de itt van Kanye Westék Hidden Hills-i otthona és Kendall Jenner 1,8 milliárd forintos villája is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek