Kinek áll jobban a mintás maxi?

A novemberi és decemberi filmpremierek és más vörös szőnyeges események arra is jók, hogy végre hús-vér embereken láthassuk viszont a pár hónappal korábban bemutatott, de a boltokba csak február végén kerülő tavaszi-nyári kollekciók ruháit. A szettekből sokszor nemcsak azt tudhatjuk meg, hogy melyik kifutós darab alkalmas a viselésre, hanem azt is, hogy milyen irányvonalat vesz majd a divat pár hónap múlva.

Két filmbemutatóról és az American Music Awards-ról választottunk egy-egy celebet, akik mindhárman printelt maxiruhát választottak az eseményre. Naomie Harris egy sokat sejtető Valentinót, Zoe Saldana egy légies Roland Mouret-t, Bella Thorne pedig egy lábvillantó Blumarine-t választott. Az, hogy melyikükön mutat a legjobban a ruha, ismét az ön döntése!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Naomie Harris x Valentino

Kin mutat jobban a Valentino-ruha?

Naomie Harris még novemberben jelent meg Mandela Hosszú út a boldogságig című életrajzi könyvéből készült film premierjén, ahova egy Valentinót választott. A piros, kékeslila és fekete színekben pompázó ruha önmagában elvitte a show-t a szetten belül, így Harris helyesen döntött, amikor egy teljesen minimalista, fekete színű táskát és a ruhához tökéletesen passzoló kék, pitonmintás hegyesorrú magassarkút vett fel. A sminkje teljesen természetesre sikerült, ékszerek közül pedig két apró köves fülbevalót és egy gyűrűt viselt. A Skyfallból is ismert színésznő talán jobban tette volna, ha felköti a haját, úgy jobban érvényesült volna a ruha felsőrésze.

A kifutón látott modellen egy rövidebb verziót láthatunk viszont és a magassarkú cipő helyett rá barna, arannyal díszítetett szandált adtak. A burgundi, bőrből készült fejdíszre is nemesfémet applikáltak és az ékszereket (nyaklánc és karkötő) is abból készítették. A manöken egy piros, rojtokkal tűzdelt táskát cipelt magával.

Zoe Saldana x Roland Mouret

Mouret ruhája jobban fest

Zoe Saldana is ellátogatott az MTV American Music Awards-ra, ahova Roland Mouret 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából választott egy fura ruhát. A térdig felsliccelt ruhát fekete és fehér csipke alkotja, combtól bordáig pedig egy kissé indokolatlan, égkék színű toldás "díszíti", a vállrészre pedig fekete maradékanyag került. Saldana biztosra ment és egy magassarkú szandált választott hozzá, a lábkörmeit pedig a szőnyeghez igazította. Ékszerek közül semmi különlegeset nem viselt, de külön felhívnánk a figyelmet a kézfejen lévő, a ruha anyagára - sajnos - kísértetiesen hasonlító keresztre.

A modellen lévő ruha tükörképe Saldanáénak, rá pedig fekete-fehér, geometriai mintákkal díszített lábbelit adott a tervező. Táska nála sem volt, ékszereket nem viselt, a haját pedig hátraféstülték.

Bella Thorne x Blumarine

A bézs Blumarine jobban áll

Bella Thorne színésznő a Catching Fire (Futótőz) premierjére érkezett egy sejtelmes, de mégis ízléses ruhában a Blumarine 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából. A Los Angeles-i bemutatóra Thorne egy, a ruhához illő cipőt választott, táskát pedig nem vitt magával. A körmeit nude színűre festette és indokolatlanul sok gyűrűt húzott az ujjaira, kézfejére pedig hennatetoválás került. A haja a fonás és a fazon miatt abszolút tavasztündéresnek hatott.

A kifutón sem találták fel a spanyolviaszt: a bézs ruha mellé halványnude magassarkú szandált adtak a modellre, a frizurát pedig valószínűleg a Herkules sorozatból ismert Kevin Sorbo inspirálta.

A három celebnő közül nekem

Oszd meg másokkal is!
Mustra