Menő vagy ciki, de fertőző szupercukiságok

A ThinkGeek.com-on bukkantak fel ezek a plüssjószágok, és attól félünk, véglegesen kimerítették a műfaj lehetőségeit.

pluss

A 43 darabos kollekció fertőző betegségek vírusait, baktériumait, mikroszkopikus férgeket és különböző sejteket tartalmaz.

Készítőik szerint nem vagyunk tisztában a láthatatlan lények cukiságfaktorával, pedig egy ebolavírus is lehet rendkívül aranyos. A lények egy csapásra kisöprik az összes ikeás patkányt, sőt, a plüssalienek hadát is a legsúlyosabb plüssállatok kategóriából.

A képen egy könyvmoly és egy szívféreg látható, de van itt anthrax, sörélesztőgomba, herpeszvírus, idegsejt és őssejt is. Az egész kedves kis társaság itt, eredeti portréi mellett megtekinthető, és 7-9 dollárért (1400-1800 Ft-ért) megvásárolhatók, akár díszdobozban, vagy az anthrax például borítékban.

pluss 02
Menő! (6462) (6321) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.