Kate Moss transznemű modellt csókol a címlapon

Mindeddig soha ilyen nem volt a magazinok történetében: a Love magazin címlapján Kate Moss a brazil transznemű modellel, Lea T-vel csókolózik. Riccardo Tisci designer múzsája tökéletes választásnak bizonyult a Love magazin androgünökkel foglalkozó számához, a mértékkel sminkelő Kate Moss pedig a nagy-nagy meglepetés. A szupermodellt férfinek öltöztették, Lea T-t pedig nőként szerepeltetik. És csókolóznak.

Kate Moss és Lea T csókolóznak a Love címlapján
Kate Moss és Lea T csókolóznak a Love címlapján

Lea T., a transznemű modell legutóbb a Lurve magazin címlapján volt látható tavaly novemberben, előtte pedig a tavaszi Givenchy kampányból lehet ismerős. A Love magazin, amelyben Moss egy éve le is vetkőzött, a mostani számban az androgünökkel, a nemtelenekkel, vagy ha úgy tetszik, a harmadik neműek kérdéskörével foglalkozik.

A magazinban egyébként Justin Bieber is szerepel, azt egyelőre nem tudni, tudatták-e vele, miről szól majd a magazin.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.