Vékonyra retusálták az ex-anorexiás modellt, kiakadt

Crystal Renn modell korábban anorexiás volt, majd meggyógyult a betegségből, de most újra kísérti a múltja. Az amerikai Glamournak adott interjúban mondta el, hogy a Fashion for Passion nevű jótékonysági esemény alkalmából készített fotókon alaposan lesoványították.

A Wikipedia információi szerint a modell 175 centi, 41-es a lába és 42-es a ruhamérete, tehát kifejezetten nem nevezhető csontkollekciónak. 14 évesen a legnagyobb divatházaknál kezdte, de miután anorexiája már az egészségét veszélyeztette, 32 kilót hízott és most plus-size modellként tevékenykedik.

retus450

A mostani képeken a jótékonysági rendezvény pólóját viseli, és jól látható, hogy a combjáról és a karjáról is digitálisan lekanyarítottak jó néhány domborulatot. A 24 éves Renn kifejezetten fel van dúlva a képek miatt. „Kiakadtam, amikor megláttam a képeket. Jó öt percig meg sem bírtam szólalni. Nem tudom, ki és mit csinált ezekkel a fotókkal, de úgy tűnik retustáltak. És tudom, hogy mindenki retusál, de nem akarom, hogy olyanná tegyenek, ami nem vagyok” – fogalmazott, miután meggyanúsították, hogy újra visszatért az anorexiája.

A fotókat készítő Nicholas Routzen tagadta a photoshop-vádat, szerinte Renn azért néz ki úgy a képeken, ahogy, mert magas szögből, nagy látószöggel fotózták. Később azt is hozzátette, hogy kicsit valóban alakított a lányon, de semmi olyat nem tett, amit bárki mással ne tett volna meg. „Azért fizetnek, hogy szebbé tegyem a nőket” – érvelt a fotós.

A fotózáson készült egy videó is, amelyen bárki megnézheti a modell valós alakját.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.