Kate Moss is magányosan táncoló, gyönyörű robot

Bár legutóbbi merész asszociációmért valószínűleg továbbra is bocsánatkéréssel tartozom, máris újabbal tetézem az eddigieket. Kate Moss fenti és Miley Cyrus alábbi ruháiról a Girls Aloud aktuális slágere jutott eszembe, amiben a szintén külön-külön űrhajókban utazó kiborg-csajok azt éneklik, hogy "jelentés nélkül, csak csont és bőr vagyunk, mint magányosan táncoló, gyönyörű robotok" (teljes szöveg magyarul itt).

A robotnő-fétis nemcsak a klipekben hódít, hanem a valóságban is, már ha a celebvilágot valóságnak fogadjuk el. Kate Moss fenti dressze az este végére már ki is szakadt (fotó itt), de a darabot mindenesetre a Balmain készítette, akik a Star Trek-jelmezeket és Gareth Pugh agymenéseit idéző kreációk mellett a huszáregyenruhát is próbálják visszacsempészni a divatba. És nem ők az egyetlenek.

Miley Cyrus a héten egy Herve Leger-miniben tündökölt a Hannah Montana film londoni premierjén. Tekintettel arra, hogy a két hölgy között egy híján húsz év a korkülönbség, valószínűleg megállapítható, hogy furcsavállú robotnőtrend minden generációban talál magának követőket.

A végére még ideteszünk egy újabb fotót Lady Gagáról. A szavakkal leírhatatlan összeállítást ugyan ebbe a fémesen csillogó, szögletes irányzatba csak nagy jóindulattal lehetne bekapcsolni, de azért nem szeretnénk olvasóinkat megfosztani az élménytől, ami eséllyel pályázik a nap legfelkorbácsolóbb vizuális ingere címre.

Oszd meg másokkal is!
Mustra