Kate Moss tíz évvel fiatalabb hasonmásával bújik össze

A Longchamp divatház nem bízta a véletlenre legújabb kampányának sikerét. A felhajtást azzal garantálják, hogy nem elégedtek meg az igazi Kate Moss (35) szerepeltetésével, hanem kreáltak mellé egy hasonmást is az orosz Sasha Pivovarovából (24). A kitett combok mellé persze ebben a szezonban kötelező a vérvörös száj, és a biztonság kedvéért arra is megkérték a két vékony démont, hogy ugyan fonódjanak már össze néhány egyértelműen kétértelmű pózba. A kampány valamennyi fotóját ezen a linken is megtekinthetik a Longchamp honlapján kívül.

Akinek viszont elég volt Kate Mossból, annak a hajtás után néhány friss fotóval kedveskedünk az örökkön hamvas, most óriási vörös táskával felszerelt és végre nem szőke Mena Suvariról. Ugyan neki semmi köze a fenti kampányhoz, viszont még sosem írtunk róla, pedig, amint az alábbi fényképekből is látszik, megérdemelné. Ő egy paparazzofotón tud szinte ugyanolyan lenyűgöző lenni, mint a két Kate a nyilván hatalmas költségvetéssel készített promóanyagon.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.