Bóduljon groggal és tojás flippel az ünnepekig

Zanza!

Nincsen tél és karácsonyi szezon forró, alkoholos italok nélkül. Hála az égnek! Mostanra viszont már lassan csömörünk van a forralt bortól, ezért nagyon megörültünk a téli italmenünek a Menzában. Hosszas töprengés után egy alkoholos és egy alkoholmentes változat mellett döntöttünk.

A Szeszélyes Grog alkotóelemei: spice rum, dió, alma, méz, citrom, aszalt narancs, aszalt szilva, forró víz, cukor. Igazán lélekemelő ital, mesés elegyet alkot a forró alkohol a gyümölcsökkel és kellemesen bódulunk tőle.

A Tojás Flip alholmentes verziójának komponensei: tej, tojássárgája, narancs bitter, méz, szerecsendió, vanília szirup. Sűrű, édes, selymes, illatos, tömör gyönyör.

A Menzában választhatunk még Menza Grogot fügével, Hot Toddy-t whiskeyvel, szegfűszeggel, mézzel, Brandy Egg Nog-ot, ami a fenti tojás flip alkoholos változata, és Forró Mojitot is. Alkoholmentesen pedig Gyerek Punccsal és Meleg Almateával melegedhetünk. További forrót italokért olvasson tovább a Velveten, helyszíni tesztelésre pedig ajánljuk a Menzát! Önnek mi a kedvenc téli itala?

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft
Blogmustra