Utcai divat Magyarországon: szoknya hidegben

Nyitott szemmel járja a várost a Tejben-vajban különítménye is, hogy feldúsíthassuk utcai divat sorozatunkat. Közben persze arra várunk, hogy ön is beküldje saját fotóit: mutassa meg, mi az, ami tetszik. Például ezeknek a lányoknak az öltözéke igen?

A két belga lány azzal keltette fel a figyelmünket, hogy kábé tíz fokos hőmérsékletben is lenge szoknyában járt. Igaz, hogy nagy fekete csizmákat hordtak és egyikükön viszonylag meleg, hosszabb kabát is volt, de úgy tűnt, magukévá tették a mondást, miszerint "beauty is pain", avagy a szépségért szenvedni kell. Carolyn és Karen (19) elárulták, hogy a ragyogó napsütés miatt döntöttek a szoknya mellett, de  láthatóan sállal, sapkával és kesztyűvel azért védték magukat. Néhány ruhadarabjuk márkája: Zara, Massimo Duti, H&M, Stills, a csizmákat turkálókból szerezték. Karen kesztyűje pedig még a nagymamájáé volt, ő hordta annak idején.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.