Paraszt boltosok vs sínylődő budapestiek

Budapestet két lépésben lehetne gyönyörú várossá varázsolni. Egyrészt be kéne tiltani, hogy a belváros régi házait felújítás helyett lebontsák, és gyomorforgató-szemfájdító "lakópark"-okat és "udvar"-okat építsenek helyettük. Ez elvileg könnyen megvalósítható lépés lenne, mégis elkeserítő a helyzet. Sokkal komplikáltabb gyakorlatban kivihető megoldást találni a második fázisra: ugyanis a ronda boltokat is be kéne tiltani. Nem csak a külvárosok, még a Nagykörút látképét is a képen látható borzalmak csúfítják. Mindenütt ízléstelen, nejlon öntapados betűk a kirakatüvegen, számítógépből kinyomtatott felhívások, ordenáré termékek rosszul elhelyezve. Miért olyan kevés a kifejezetten szép üzlet még Budapest belvárosában is? Vajon fel lehetne-e állítani valamiféle kirakatrendőrséget, akiknek feladata az lenne, hogy jobb belátásra bírja az ízlés nélkül élő boltosokat? Erős idegzetűek kattintsanak ide egy még rondább utcafrontú körúti boltról készült képért.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.