Drew Barrymore angol ruhákba bújt

Drew Barrymore a New Look Gold kollekciójának új arca. Giles Deacon divattervező - akit nemrég tüntettek ki a British Designer of the Year címmel -, a brand vezető designere Barrymore-ról természetesen csak jókat mondott a New Look honlapján. Szerinte a színésznő kimondottan tökös csaj, akinek játékos-csibészes, de egyben nőies vonzereje van. Még azt is elárulta róla, hogy magával ragadó és intelligens.
 

A New Look virtuális katalógusa egyébként nagyon eredeti, az egeret úgy kell csúsztatni, mintha valóban lapozgatnánk. Kár, hogy magát a márkát Anglián kívül csak Írországban, Belgiumban, Franciaországban és az Arab Emírségekben lehet kapni.

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.