Tudja mit eszünk a külföldiek szerint?

Roppant szórakoztató sorozatba kezdtek a Chew-n, ahol utánajártak, hogy miket lehet találni magyar konyha címszó alatt az interneten. Egy ausztrál gasztronómiai honlap például a híres magyar parmezános bucit népszerűsíti, aranyszínűre sült, karamellizált hagymakarikákkal és hátszínnel, amit még akkor sem tudtunk volna kitalálni, ha pisztolyt tartottak volna a fejünkhöz. Persze másik honlapokon szerepel már a gulyás - mindjárt egy középkori magyar gulyás - de olyan hozzávalókkal, hogy nem igazán tudtunk ráismerni. De a saját kedvencünk akkor is a brandy-s csirkepaprikás marad, jó sok mexikói csili paprikával és fokhagymával.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.