Az Ügyesedni képességfejlesztő interaktív oktatási játékok óvodai, iskolai és otthoni használatra. Alkalmas különböző színtereken, változatos eszközökön tipikus és atipikus fejlődésű tanulók fejlesztésére. Fokozatosan nehezedő, egymásra épülő pályák, különféle játékmódok részletes módszertani útmutatóval.

Ügyesedni képességfejlesztő interaktív oktatási játékok
Ügyesedni képességfejlesztő interaktív oktatási játékok

Az Ügyesedni célja, hogy minden érintett motiváltan, frusztráció nélkül, sikerélményt átélve, önbizalmát erősítve ügyesedjen az inklúzió jegyében. A változatos Ügyesedni interaktív fejlesztő játékok fejlesztésével foglalkozik. Szakemberekkel konzultálva összeállítottak egy olyan fejlesztési struktúrát, amellyel a különböző képességzavarokhoz változó nehézségű feladatokon keresztül ajánlanak gyakorlási lehetőségeket. A játékok használata során az applikáció, valamint a szoftver érzékeli, amennyiben a tanár vagy a szülő által kiadott feladat túl nehéz és automatikus szintigazítással keresi meg a megfelelő nehézségű fokozatot.

A részképesség zavarok csak átmeneti elakadást jelentenek, ha időben beazonosítjuk azokat, később nem okoznak majd problémát a tanulási folyamatok során. Az Ügyesednivel részképességzavarokban nyújtanak differenciált és inkluzív tanulási lehetőséget. Annak érdekében, hogy az egyes célcsoportok igényeit minél jobban ki tudják elégíteni, fejlesztéseik 3 formában érhetőek el a közönség számára: mobil applikációként, intézményi online játéktérként és telepíthető PC szoftverként.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.